Rýchlovka vhodná na cestovanie, ako rýchly obed, zeleninu v muffinách môžete variovať podľa chuti a sezóny. Keď chcete z nich mať obed, pridajte si do muffinov 1čl tuniaka z konzervy, podávajte s krajecom kváskového celozrnného chleba a k tomu čerstvú zeleninu.
15min
INGREDIENCIE:
3 vajíčka
0.5 červenej papriky
1čl olivového oleja
2pl ovsené vločky (FODMAP môžete vymeniť za pohánkové)
pažítka
soľ, korenie
POSTUP:
V miske si zmiešajte vajíčka s paprikou nakrájanou na malé kocky, olivovým olejom a pridajte vločky. Ochuťte soľou, korením, pažítkou, prípadne bylinkami podľa chuti. Naporcujte do muffinového plechu (ideálne silikónovej formy) a dajte zapiecť na 12-15min.