Search

Špenátové lievance s dipom

Špenátové lievance sú obľúbená rýchlovka na večeru, alebo ako príloha ku kuraciemu mäsu, či varenému vajíčku. Dajú sa super zbaliť aj do krabičky na cesty, do práce na obed, nápadom sa medze nekladú 🙂

15min

 

INGREDIENCIE:

3 vajcia

300g špenát (môže byť aj rozmrazený)

1ks bezlakto jogurt biely

5-8 PL ovsené vločky jemné

jarná cibuľka, zelená časť z nej

1 čl olivový olej

soľ, korenie

na dip:

1ks bezlakto kyslá smotana

1čl horčica plnotučná

1PL javorového sirupu

soľ

 

POSTUP:

Ingrediencie na lievance spolu zmixujte do hladkého cesta a postupne opekajte na panvici.

Vymiešajte si dip z kyslej smotany a všetkých ostatných ingrediencií a podávajte k špenátovým lievancom.

Picture of Michaela Birkusová

Michaela Birkusová

Výživový špecialista

<<< Späť na rozcestník článkov <<<

Recepty pre vás

Chceli by ste ukážku racionálnej stravy prospešnej pre vaše trávenie?

Vymením za váš e-mail, kde dostanete zopár chutných receptov na jedlá z mojej kuchyne, ktoré obohatia váš jedálniček a podporia prirodzený mikrobióm a imunitu..

Zadajte svoj e-mail, odošlite…

A do sekundy môžete zapínať sporák.