20 min
INGREDIENCIE:
1 ks tortilla celozrnná napr. POCO LOCO
85 g morčacie prsia bez kostí
1 a ½ ČL olivový olej
½ ks uhorky
3 cherry paradajky
0.5ks jogurt biely/kokosový
1 miska (300 ml) ľadový šalát
soľ, korenie, bylinky
POSTUP PRÍPRAVY:
Čerstvé mäso očistite a nakrájajte na kúsky. Osoľte a opečte na panvici s trochou oleja (prepusteného masla). Zatiaľ si nakrájajte zeleninu na malé kocky a zo zvyšného oleja (masti), jogurtu a byliniek (podľa vašich preferencií) urobte dressing. Tortillu naplňte zeleninou, hotovým mäsom, polejte dressingom a zaviňte. Tortillu plnenú mäsom si pokojne môžete dať aj v reštaurácii alebo v zariadení rýchleho občerstvenia, vyhýbajte sa však majonézovým a ťažkým smotanovým dressingom.